MENÜ

honda-crz.jpg

*****Honda CRZ - A CRX utódja*****


Detroitban a Honda bemutatta a CR-Z hibrid sportkupé sorozatgyártásra érett verzióját. A Mugen pedig a tuningjára készül.A Honda CR-Z hibrid sportkupé benzinmotorja másfél literes 102 lóerős, amelyet egy 20 lóerős elektromos motor egészít ki. A 132 lóerő kevésnek tűnik egy igazán agilis sportkupénak, ezért a Mugen terveket készített a tuningra. Eszerint a benzinmotor teljesítményét 150 lóerőre emelik, az elektromotorét pedig 50 lóerőre. Így az összeadódó teljesítmény eléri a 200 lóerőt. Természetesen ha elkészül a tuning verzió, azt a külsőn is látni fogjuk és sportfutóművet is szánnak alá.

***

 

391641_arufoto.jpg

*****Új ledes nappali fénysor*****

Az in.pro. újabb ledfüzért mutatott be. A típus utólag beépíthető nappali fény.fLED-line néven fejlesztett ki az in.pro új, nappali helyzetjelző fényként használható ledfüzért. A készlet 2 x 5 ledből álló lámpát tartalmaz. Persze volt már ilyenjük, most az az újdonság, hogy a ledfüzér előtti üveg szürke, ettől vagányabb a megjelenés – természetesen mintázatlan az üvegfelület. A készlet tartalmazza a felszereléshez szükséges segédanyagokat, kábeleket, csavarokat, akár otthon is felszerelhető. Persze rendelkezik E-jellel és TÜV engedéllyel. Így egyenrangú az EU-által előírt szabványokkal, amelyek a 2011-től gyártott új autókra vonatkoznak.

***

 

mattigssf2.jpg

*****SPORT lemezfelni*****

A Mattig nem adja fel, újra tart a kínálatában sport lemezfelnit. Erősebb, mint az olcsó könnyűfém. Némi kihagyás után a német Mattig tuningcég úgy döntött, hogy ismét felveszi a kínálati listájára a lemezfelnit. Így visszatért a klasszikus formájú, sportos SSF – DIE sport-acélfelni. A februártól rendelhető felni szélessége 5 és 13 col között lehet, az átmérője 13, 14 vagy 15 col.

A másik hír a cég környékéről, hogy megjelent az új katalógusuk. Az új, 2010-es Mattig katalógus 475 oldalon tartalmazza a cég kínálatát, amelyek között jó pár újdonságot találhatunk, az ára 4,90 euro.

Asztali nézet